Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 maart 2020, 17:02

Tweede verdachte aangehouden voor steekincident bij metrostation Alexander

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – Voor het steekincident op metrostation Alexander is vrijdagochtend de tweede verdachte in zijn woning in Ommoord aangehouden. Het gaat om een 18-jarige jongen. Na een ruzie met twee jongens werd donderdagmiddag een 32-jarige man gestoken. Een 17-jarige verdachte kon direct worden aangehouden.

De ruzie ontstond half vier donderdagmiddag op een druk metrostation Alexander. Het lijkt erop dat de onenigheid tussen de man en de jongens, die elkaar niet kennen, ontstond toen zij tegen elkaar opbotsten. De ruzie mondde uit in een vechtpartij waarbij gestoken is. De 32-jarige man liep ernstige verwondingen op, maar bleef wonderwel buiten levensgevaar. Volgens de artsen heeft hij enorm geluk gehad en had dit ook heel anders kunnen aflopen. Ditmaal bleef het slachtoffer aanspreekbaar en kon hij zelf naar de toegesnelde ambulance lopen.

Omstanders schoten te hulp en hielpen bij de aanhouding van de 17-jarige verdachte. Deze Rotterdammer had als gevolg van de onenigheid en de steekpartij zijn hand verwond. Ook hij moest naar het ziekenhuis waar hij is behandeld aan zijn wonden. Daarna is hij overgebracht naar het politiebureau. De politie is een onderzoek gestart naar de tweede verdachte, wat vrijdagochtend leidde tot de aanhouding van de tweede verdachte.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.