Logo 112Rotterdam

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 06 maart 2020, 16:26

Ontruimingen Rotterdamse Tweebosbuurt rustig verlopen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – De ontruiming van zes kraakpanden in de Rotterdamse Tweebosbuurt is rustig verlopen. De ontruimingen vonden plaats na enkele gerechtelijke uitspraken. Ongeregeldheden deze zich daarbij niet voor. In totaal werden 10 personen aangehouden.

Omstreeks 08.00 uur startte de ontruimingsoperatie in de Tweebosstraat. In genoemde staat werden twee gekraakte panden ontruimd. In een pand werd een 38-jarige man aangetroffen. Hij werd direct aangehouden. In de De La Reyweg en de Hilleweg werd een pand ontruimd. In de Riebeeksraat werden twee panden ontruimd. Daarbij werden negen personen aangehouden, acht Belgen en een man uit Litouwen. Hierna werden de panden weer overgedragen aan de woningbouwcorporatie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.