Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 maart 2020, 18:03

Rotterdammer (73) overleden na steekincident; verdachte aangehouden [update]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – Een 73-jarige man die donderdagavond gewond raakte bij een steekincident in een woning aan de Cliostraat, is kort erna overleden. Een 52-jarige vrouw uit Rotterdam meldde zich al snel daarna en is aangehouden.

Even na 17:00 uur werd gemeld dat er een steekincident had plaats gevonden in de woning in Rotterdam-Hillegersberg. Daar troffen agenten een zwaargewonde man. Direct werd gestart met reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. In de directe omgeving werd kort erna een 52-jarige vrouw aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke steekincident. Ze meldde zichzelf bij de politie.

Onderzoek
Het onderzoek naar de toedracht is nog in volle gang en de politie spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord en heeft u nog niet met de politie gesproken? Is u donderdagmiddag iets opgevallen dat verband zou kunnen hebben met het steekincident? Of heeft u andere informatie? Bel dan met de recherche van district Rijnmond-Noord op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl .

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.