Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 maart 2020, 17:51

Getuigen overval supermarktbezorger Korenaarstraat gezocht

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een bezorger van een supermarkt aan de Korenaarstraat in Rotterdam.

Het slachtoffer is op 3 maart rond 08.00 uur aan het lossen en laden bij een winkel aan de Korenaarstraat in Rotterdam als hij wordt aangesproken door vier mannen die uit de richting van de Heemraadstraat komen. Zij vragen of hij een sigaret voor hen heeft. Als hij ontkennend antwoordt en door wil gaan met zijn werk krijgt hij een harde duw van een van hen. Hij valt hierdoor met zijn hoofd op de grond en raakt even buiten bewustzijn waarna ze zijn zakken onderzoeken. Omdat hij zich verweert, gaan zij er vandoor richting de Heemraadstraat maar nemen wel een contactloze betaalterminal mee.

Signalement dader(s)

Dader 1: Man, negroïde, licht getinte huidskleur, 17-20 jaar, 180-185 lang, zwart kort kroes haar, tenger postuur. Gekleed in een zwart vest met capuchon en spijkerbroek.
Dader 2: Man, negroïde, donkere huidskleur, 17-20 jaar, 180-185 lang, zwart kort haar, tenger postuur. Gekleed zwart vest met capuchon en witte rits.
Dader 3 en 4, mannen, getinte huidskleur, geheel in het donker gekleed met capuchons.

Was u getuige van deze overval of was u rond dit tijdstip in de buurt en heeft u mogelijk iets gezien wat met deze zaak te maken heeft? Meld dit dan via de Opsporingstiplijn tel.: 0800-6070. Anoniem melden kan via tel.: 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.