Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 maart 2020, 17:40

Slachtoffer vechtpartij Noorder Kerkedijk gezocht

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:40 uur

ROTTERDAM – Is de politie normaliter op zoek naar daders van een misdrijf; nu zoekt het basisteam IJsselmonde een slachtoffer. Gisteravond, dinsdag 3 maart, was er rond half negen een vechtpartij tussen een groep jongeren op de Noorder Kerkedijk in Rotterdam. Daar zou een jongen flinke klappen hebben gekregen. Naar die jongen is de politie op zoek.

Wat de aanleiding is voor de ruzie is nog niet duidelijk. Mogelijk ging aan de vechtpartij een bijna-aanrijding vooraf tussen een bezorgscooter en twee voetgangers. Er is met verschillende getuigen en ruziemakers gesproken, maar het verhaal blijft vaag. Bij de ruzie was een aantal maaltijdbezorgers betrokken. De maaltijdbezorgers zijn in beeld, maar van het slachtoffer ontbreekt ieder spoor. Hij zou mogelijk een gebroken neus hebben opgelopen. Geweld mogen we nooit accepteren en daarom wil de politie ook graag spreken met het slachtoffer. Want alleen met het hele verhaal kunnen we dit geweld stoppen.

Ben jij het slachtoffer?
De politie bekijkt camerabeelden en roept het slachtoffer dus op zich te melden. Ben jij het slachtoffer? Of heeft u als getuige informatie? Weet u om wie het gaat? Of weet u wat er precies is voorgevallen? Bel dan met 0900-8844 en vraag naar het basisteam IJsselmonde. Uw informatie anoniem delen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.