Redactie 112 0 reactie(s) di 03 maart 2020, 19:54

Vrouw op gewelddadige manier overvallen op de Botlekweg

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – Een medewerker van een bedrijf op de Botlekweg in de haven van Rotterdam kreeg dinsdagmiddag 2 maart rond 15.00 uur de schrik van haar leven toen ze buiten het gebouw door twee personen werd overvallen. De overvallers wisten twee sealbags met geld op gewelddadige manier uit haar handen te rukken. Het slachtoffer kwam hierbij ten val maar is gelukkig niet gewond geraakt. Een derde verdachte heeft de twee overvallers opgewacht in een witte Fiat Panda, waarna het drietal op vlucht sloeg.

Getuigen gezocht
De politie is dringend op zoek naar meer informatie over deze overval. Heeft u informatie over de daders of is iets verdachts gezien in de omgeving van de Botlekweg? Dan komt de politie graag met u in contact. Ook als u andere tips heeft die relevant kunnen zijn voor het onderzoek, hoort de politie dat graag. Dit kan via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.