Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 maart 2020, 17:59

Meer getuigen gezocht van ernstig ongeval Erasmusbrug Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – Twee volwassenen en vier kinderen raakten maandagavond 24 februari ernstig gewond toen hun auto aan de voet van de zuidkant van de Erasmusbrug werd gelanceerd door een middengeleider en op de kop terecht kwam. Voor twee kinderen van 13 zag het er erg slecht uit, maar inmiddels zijn zij buiten levensgevaar. De rechercheurs zoeken meer getuigen en mogelijk 

Het ongeval gebeurde maandagavond even na 23.00 uur. De auto met de zes inzittenden reed vermoedelijk op hoge snelheid over de Erasmusbrug, over de kruising tussen de Wilhelminakade en de Posthumalaan en raakte de betonnen rand die de twee rijbanen van de Posthumalaan scheidt. De auto werd gelanceerd en kwam ondersteboven terecht. De inzittenden raakten bekneld en moesten worden bevrijd door de brandweer. Zij zijn daarna naar verschillende ziekenhuizen gebracht met verwondingen die uiteenliepen van botbreuken tot mogelijk ernstig hersenletsel.

Inmiddels zijn alle gewonden buiten levensgevaar. Het onderzoek naar de toedracht loopt nog. Directe tests wezen uit dat de eveneens gewonde bestuurder niet zou hebben gedronken of drugs hebben gebruikt. Om te achterhalen hoe dit ongeluk kon gebeuren, zijn de rechercheurs op zoek naar meer getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren en naar camerabeelden waarop het incident of de momenten daarvoor te zien zijn.

Heeft u informatie of beelden die kunnen helpen bij dit onderzoek en nog niet met de politie gesproken? Laat het de politie weten via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.