Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 september 2018, 16:23

Vier doden bij vermoedelijk familiedrama in Papendrecht

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:50 uur

PAPENDRECHT – Bij een brand in een woning aan de Cremerstraat in Papendrecht vielen zaterdag 22 september vier dodelijke slachtoffers te betreuren. Het gaat om een gezin bestaande uit een echtpaar van 32 en hun twee kinderen (een meisje van zes en een jongen van vier). Er zijn sterke aanwijzingen dat er sprake is van een familiedrama.

Omstreeks 11.30 uur kregen de diverse hulpdiensten melding van een uitslaande brand in een woning. Direct werd de hulpverlening opgestart en de brandweer was snel ter plaatse. Toen zij de korte maar hevige brand hadden geblust, troffen de hulpverleners in de woning de lichamen aan van vermoedelijk de beide ouders en hun twee kinderen. Hulpverlening mocht niet meer baten.

Onder leiding van het Openbaar Ministerie is de politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand en het overlijden van het gezin.

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke ging op het gemeentehuis in gesprek met omwonenden die getuige waren van het drama.

112 Papendrecht

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Papendrecht lees je in onze categorie 112 Nieuws Papendrecht. Alle 112 alarmeringen uit Papendrecht kan je live volgen via 112 meldingen Papendrecht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.