Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 31 maart 2015, 15:50

Platen waaien van gebouw op de Prinsenlaan

Laatst bijgewerkt: maandag 18:19 uur

ROTTERDAM (AS Media) – Dinsdagmiddag 31 maart in het begin van de middag werd de brandweer van de kazerne Metaalhof opgeroepen voor een melding stormschade aan de Prinsenlaan. 

Bewoners van deze straat hadden gezien dat er aluminium dakplaten van een gebouw waren gewaaid en belde hierop met de alarmcentrale. Uiteindelijk troffen de hulpverleners de platen aan op de Koningslaan en stelde een onderzoek in. Een deel van de losgeraakte platen kwamen terecht op het gras en de straat naast het gebouw maar één plaat kwam terecht op een balkon van een woning. 

De brandweer heeft alle platen veiliggesteld en een onderzoek ingesteld op het dak. Ook werd de omgeving voor de veiligheid afgezet. Omdat de beheerder van het gebouw niet de juiste sleutel had moest hierop even worden gewacht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.