Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:44:58 2 Ongeval Wegvervoer Materieel Schiedamse Vest Rotterdam Icnum 300997 Prio Eenheid | Politie Rotterdam-Rijnmond
dinsdag 15 juni 2021

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 15|06

NEDERLAND - Door de versoepelingen van de coronamaatregelen gaat u misschien op vakantie. Controleer uw reisdocument(en) op geldigheid. Is uw document verlopen of verloopt deze binnenkort? Maak een afspraak bij de gemeente om deze te vernieuwen.

 

Wat gebeurt er als ik te laat ben?
Als er geen tijd meer is om uw reisdocument te verlengen, dan heeft u mogelijk een spoeddocument nodig. Dit kost een inwoner extra geld. Maar soms is het aanvragen van een spoeddocument zelfs niet meer mogelijk. En daarom is het goed om nu al te kijken of uw reisdocumenten nog in orde zijn.

...

GISTEREN 14|06

ROTTERDAM - Maandagmiddag 14 juni rond 15.20 uur heeft een politiemacht een man met verward gedrag van straat gehaald aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam.

 

Een tiental agenten waren op de melding afgekomen. Uiteindelijk wisten ze hem in bedwang te krijgen en is die met een ambulance meegenomen. De man zal de nodige zorg krijgen.

GISTEREN 14|06

ROTTERDAM - Een automobilist is maandagmorgen rond 03.00 uur op de Maasboulevard in Rotterdam van de weg geraakt. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het tankstation. De bestuurder zou vermoedelijk veel te hard hebben gereden. Er werd een verkeersbord geraakt en tientallen meters verderop een andere personenauto. De auto zelf kwam tegen de gevel tot stilstand.

 

De pompbediende schakelde direct de noodprocedure in. De man is aangehouden door de politie. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

GISTEREN 14|06

ROTTERDAM - Maandagmorgen 14 juni rond 1.55 uur is brand ontstaan in een flat aan de Joost Banckertsplaats in Rotterdam. Door onbekende oorzaak is er brand ontstaan op de tiende verdieping van het flatgebouw. Bij de brand zijn drie gewonden gevallen en vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Verdieping negen tot en met elf zijn ontruimd door de brandweer. De bewoners worden opgevangen door de hulpdiensten.

GISTEREN 14|06

ROTTERDAM - In de nacht van zondag op maandag 14 juni, rond 00.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Twee personen zijn door onbekende oorzaak betrokken geraakt bij een ongeval met een scooter. Beide personen zijn gewond geraakt.

 

De ambulancedienst heeft de slachtoffers gestabiliseerd en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het traumateam uit Amsterdam was onderweg voor het incident, maar dit bleek later niet meer nodig.

VANDAAG 15|06

In deze zomermaanden kan het behoorlijk warm zijn. Veel mensen ervaren de hitte als een welkome periode van terras- en strandbezoek; voor anderen kan aanhoudende hitte juist een bedreiging zijn voor de gezondheid. Zeker voor ouderen, kinderen en chronisch zieke mensen. Weet wat u moet doen als het warm wordt.

 

Hoe voorkomt of vermindert u klachten door hitte?

  • Drink voldoende
    Zorg ervoor dat u voldoende drinkt, ook als u geen dorst heeft. U drinkt te weinig als u minder plast dan gebruikelijk of als de urine donker van kleur is. Bedenk dat u ook ongemerkt veel vocht verliest door ...

GISTEREN 14|06

ROTTERDAM - Een motoragent van de Rotterdamse politie is op 13 juni aan verwondingen of erger ontsnapt, nadat de bestuurder van een quad hem belaagde. Deze 18-jarige verdachte uit Rotterdam en zijn 20-jarige bijrijder en stadsgenoot probeerden te voorkomen dat de agent een scooterrijder een bekeuring ging geven.

Rond 19.40 uur zag de motoragent op de Goudse Rijweg een scooter rijden met achter hem een quad met daarop twee mannen. Toen de scooterrijder een wheelie maakte en zichzelf en anderen daarmee in gevaar bracht, was het tijd voor een goed gesprek.

 

Remmen en uitwijken
De ...

Agenda

 

Headlines

Zomer- of wintertijd?
ROTTERDAM 24Webvertising