Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:47:35 Telefonisch Contact Mk (ovdbz) Gmk Rotterdam Wilhelminakade Rotterdam Prio Laag Eenheid | Brandweer Rotterdam (Ambtenaar...
woensdag 28 juli 2021

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 28|07

ROTTERDAM - De politie zoekt getuigen van een straatroof op de Plaszoom. Dinsdagavond tussen ongeveer 23.00 en 24.00 uur werd een 19-jarige Rotterdammer beroofd van zijn bankpas door twee daders. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij met een van hen op een bankje blijven zitten tot de andere dader geld van zijn rekening had gepind.


Het slachtoffer was vanuit Kralingen via het park aan de Kralingseplas op weg naar zijn huis. Omdat hij een lekke band had, liep hij met zijn fiets aan de hand. Op de Plaszoom kwam hij twee mannen tegen die hem aanspraken. In eerste instantie vroegen ...

VANDAAG 28|07

MAASVLAKTE ROTTERDAM - Woensdagmiddag 28 juli, net na het middaguur, heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Europaweg - N15 in Maasvlakte Rotterdam.

 

Een vrachtwagen is hier in botsing gekomen met een personenauto en via de berm over de vangrail gereden en op zijn kant tot stilstand gekomen. De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond. De bestuurder van de personenauto werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het verkeer ondervindt voorlopig enige hinder van het ongeval.

GISTEREN 27|07

Steeds meer inwoners van Rotterdam zijn klaar met al het doorgaand autoverkeer in hun stad, meldt het Algemeen Dagblad. Bewoners en verkeersorganisaties bepleiten dat doorgaand verkeer al aan de rand van de stad zou moeten geweerd, in plaats van pas bij het centrum. De grote wegen na de afritten van de snelweg zouden daarom smaller gemaakt moeten worden om zo automobilisten te dwingen vaker voor de Ring Rotterdam te kiezen. Gelukkig is bestemmingsverkeer dat in het centrum moet zijn nog wel van harte welkom en is er meer dan genoeg gelegenheid om te parkeren in Rotterdam in en rond het ...

1/1

MAANDAG 26|07

NEDERLAND - Als gevolg van de veranderde situatie in Europa heeft het kabinet besloten de aanpak voor reizen binnen de Europese Unie (EU) aan te passen. Er zijn 3 belangrijke ontwikkelingen.

 

  1. Meer dan de helft van de volwassenen in Europa is inmiddels volledig gevaccineerd. In Nederland heeft 83,5% de eerste prik gehad en is 59% van de volwassenen volledig gevaccineerd.
  2. De druk op de ziekenhuizen en IC’s is ondanks het aantal besmettingen beheersbaar.
  3. Sinds 1 juli zijn er Europese afspraken gemaakt over het coronabewijs (DCC) om reizen binnen de EU mogelijk te maken.

Met de ...

ZONDAG 25|07

ROTTERDAM - Zondag 25 juli is een enorme bloemenzee aan de Jongkindstraat in Rotterdam voor de doodgestoken 27-jarige man uit Rotterdam.

 

De man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag doodgestoken. Wat voorafging aan de steekpartij is niet duidelijk. De politie heeft drie personen aangehouden en het onderzoek is in volle gang.

VRIJDAG 16|07

ROTTERDAM - Doen alsof je wil weten waar een supermarkt zit en vervolgens degene die je de weg wijst, beroven van haar gouden ketting. Dat overkwam een 82-jarige vrouw donderdagmiddag aan de Wilgenlei in de wijk Schiebroek.


Het was iets voor 12.30 uur toen het slachtoffer het vuilnis buiten zette en met haar rollator op weg ging naar de bakker aan de Teldersweg. Opeens stopte er een licht gekleurde auto met drie mensen erin. Een man achter het stuur, een vrouw naast hem en eentje achterin. De vrouw achterin opende haar deur en vroeg het slachtoffer of ze wist waar de Lidl was. Terwijl ...

WOENSDAG 14|07

NEDERLAND - De Fraudehelpdesk ontvangt weer veel meldingen over e-mails waarin gedreigd wordt met het verspreiden van erotische filmbeelden.

 

Volgens de afzender van deze afpersmails heeft hij zichzelf toegang tot uw computer gegeven. Vervolgens heeft hij, toen u zogenaamd een porno-website bezocht, via uw eigen webcam beschamende beelden van u gemaakt.

 

Om te voorkomen dat deze filmbeelden onder uw contacten verspreid worden, moet u binnen 48 uur een bedrag betalen in bitcoins.

 

De afzender probeert extra indruk te maken door aan te geven dat hij een virus heeft ...

Agenda

Donderdag 07 oktober

09:00
Online
 

Headlines

Zomer- of wintertijd?
ROTTERDAM 24Webvertising