Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:25:36 (dia: Ja) Ambu 17153 Voorhaven 3024RR Rotterdam Rottdm Bon 27203 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-153

Ambulance 17-153

maandag 01 maart 2021

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 01|03

ZWIJNDRECHT - Voor het schietincident aan de Burgemeester Jansenlaan waarbij zondagmiddag een 23-jarige man gewond geraakt, zijn twee Rotterdammers aangehouden. De mannen zijn 18 en 19 jaar oud. Het slachtoffer is geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed.

 

Het schietincident gebeurde rond 17.50 uur in Winkelboulevard Noord, vlak bij de ingang aan de Onrust. Na de melding waren agenten al snel ter plaatse om het betreffende deel van het winkelcentrum af te zetten voor sporenonderzoek en om met getuigen te spreken. Het slachtoffer was toen al door omstanders naar het ...

ZATERDAG 27|02

ROTTERDAM - Zaterdagmiddag 27 februari waren tientallen agenten aanwezig op het Zuidplein in Rotterdam. Bij het politiebureau aan het Zuidplein werd een erehaag gevormd voor een ernstig zieke collega.

 

Onder luid applaus van de agenten kwam de collega met een ambulance van stichting wens langs het bureau.

VRIJDAG 26|02

ROTTERDAM - Vrijdagmiddag is brand uitgebroken bij een garagebedrijf aan de Gouderakstraat in Rotterdam. In de garage staan meerdere auto's in brand. Er is niemand meer binnen.

 

Er komt veel rook vrij bij de brand. Let op: rook is altijd gevaarlijk. Blijf uit de rook, heb je thuis last van de rook sluit dan ramen en deuren en zet de mechanische ventilatie uit. Er zijn meetploegen ingezet in de omgeving om te meten op de effecten van de rook.

 

Update

De brand ging gepaard met zware rookontwikkeling. Dat was de reden dat de brandweer snel opschaalde, het ...

VRIJDAG 26|02

ROTTERDAM - Vrijdagmorgen 26 februari rond 10.00 uur demonstreerde klimaatactiegroep Extinction Rebellion bij de Erasmusbrug aan de Wilhelminakade in Rotterdam.

 

Op verschillend punten zou de toegang tot de Erasmusbrug door de klimaatactivisten zijn verhinderd. De politie was aanwezig en heeft de klimaatactivisten vreedzaam verwijderd.

 

De politie hield één persoon aan omdat deze geen identiteit bewijs kon tonen.

1/1

VRIJDAG 26|02

SCHIEDAM - Woensdagavond 24 februari rond half negen 's avonds hield de politie drie minderjarigen aan voor verboden wapenbezit op metrostation Schiedam Centrum. In totaal nam de politie 10 wapens in beslag.


Eerder op de avond krijgt de meldkamer een melding dat er een grote groep jongeren is ingestapt in de metro op station Dijkzigt richting Schiedam Centrum. Gezien de grootte van de groep ontstaat een unheimisch gevoel en wordt de metro stilgezet op station Schiedam Centrum. Agenten doorzoeken de metro en fouilleren hierbij maar liefst zestien jongeren tussen de 14 en 17 jaar. Drie van hen ...

VRIJDAG 26|02

ROTTERDAM - In het onderzoek naar de vuurwerkbom die woensdagochtend 24 februari rond 06.15 uur afging voor een appartementencomplex aan de Vuurplaat in Rotterdam Zuid, is politie op zoek naar getuigen. Bij de ontploffing raakte niemand gewond, wel is er veel schade aan de gevel. Iets gezien of gehoord? Bel met 0900-8844.


Bewoners aan de Vuurplaat moeten zich afgelopen woensdag een hoedje zijn geschrokken toen een vuurwerkbom van ongeveer 2,5 kilo afging voor een appartementencomplex. Er raakte gelukkig niemand gewond maar de schade aan de gevel is enorm en geeft aan dat dit ook heel ...

VRIJDAG 26|02

ROTTERDAM - De thuiszorg komt dagelijks bij de 96-jarige vrouw in Kralingen aan de van de Leckestraat, en soms verschuift het tijdstip weleens. Vandaar dat de bewoonster afgelopen woensdag niets raars verwachtte toen ze opendeed. Helaas; een vrouw in het zwart gekleed liep dwars door haar heen naar binnen en doorzocht meerdere kastjes en laadjes. Ze verdween vervolgens weer en stapte bij iemand in een grijze auto in. Wie is deze gewetenloze vrouw?

 

Woensdagmiddag rond 13.00 uur belde de vrouw in het zwart gekleed met mondkapje aan. Omdat de oudere bewoonster vaker thuiszorg ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
ROTTERDAM 24Webvertising