Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:30:43 Dsregio Rotterdam Rijnmond. Prio Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond (Den Bommel)...
maandag 10 mei 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 09|05

ROTTERDAM - In de nacht van zaterdag op zondag 9 mei rond 01.20 uur is brand ontstaan in een personenauto aan de Igor Stravinskisingel in Rotterdam.

 

De personenauto stond op een parkeerplaats en is volledig uitgebrand. Hoe de brand in de personenauto is ontstaan, is niet bekend. De brandweer heeft de brand geblust. Bij de brand is niemand gewond geraakt. De personenauto werd later de dag afgesleept door het bergingsbedrijf.

1/1

ZATERDAG 08|05

ROTTERDAM - Goed recherchewerk leidde vrijdagavond naar een verdachte die in verband wordt gebracht met een serie explosies in Rotterdam in de afgelopen week. De politie hield de 21-jarige man uit Amsterdam in zijn woonplaats aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij diverse explosies in Rotterdam. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


In de afgelopen week werden bewoners in verschillende delen van Rotterdam opgeschrikt door explosies. In de nacht van 4 op 5 mei waren een café aan de Bierens de Haanweg en het portiek van een woning aan de Ranonkelstraat doelwit. Afgelopen ...

VRIJDAG 07|05

ROTTERDAM-ALBRANDSWAARD - Vrijdagavond 7 mei rond 21.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Willem Barentszstraat - S101 in Rotterdam-Albrandswaard.

 

Op een afrit van een snelweg is een vrachtwagen gekanteld. De combinatie kwam midden op een kruispunt tot stilstand waardoor de weg volledig werd geblokkeerd. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

 

De kruising is afgesloten voor verkeer. Een aantal bestuurders negeerde dit door tegen het verkeer in te gaan rijden. De politie heeft de bestuurders staande gehouden.

1/1

VRIJDAG 07|05

ROTTERDAM - Tijdens diverse controles in de Rotterdamse haven hebben douaniers de afgelopen 6 dagen een aanzienlijke hoeveelheid cocaïne onderschept. Het gaat in totaal om 2773 kilo drugs met een straatwaarde van ruim 207 miljoen euro. Ook zijn er 7 aanhoudingen verricht, 2 verdachten zijn voorgeleid en blijven langer vastzitten.

 

Avocado's
De eerste partij werd vorige week woensdag, 28 april, tijdens een controle aangetroffen. De drugs, in totaal 48 kilo, zaten verstopt in de luiken van een container geladen met avocado's uit Colombia. In de nacht van 30 april op 1 mei bevinden ...

1/1

VRIJDAG 07|05

ROTTERDAM - Donderdagmiddag 6 mei omstreeks 17.50 uur vond er aan de Provenierssingel in Rotterdam, naast het stationsplein, een steekincident plaats. Kort daarna konden er twee verdachten in de buurt aangehouden worden. Hierbij werd een waarschuwingsschot gelost.


Reizigers en aanwezigen op het Stationsplein werden die middag opgeschrikt door een tweetal jonge mannen die elkaar met grote messen te lijf gingen. Het incident was echter kort van duur en de verdachten vluchtten beiden weg. De politie was gelukkig snel ter plaatse en kon na een korte zoektocht beide jonge mannen in de buurt ...

DINSDAG 04|05

NEDERLAND - Het aantal mensen dat in het ziekenhuis wordt opgenomen met corona is nog te hoog. Het kabinet besloot daarom dat de tweede stap in het openingsplan niet gezet kan worden op 11 mei. Op z'n vroegst wordt deze tweede stap op 18 mei gezet. Het kabinet besluit volgende week, op dinsdag 11 mei, of dat kan. Het gemiddeld aantal nieuwe ziekenhuisopnames van coronapatiënten over de 7 dagen ervoor moet dan zijn afgenomen.

 

In deze tweede stap mogen buitenlocaties, zoals dierentuinen en pretparken, open. Ook kan dan onder voorwaarden weer binnen en meer buiten gesport worden. ...

DINSDAG 04|05

ROTTERDAM - Op 4 mei rond 00:30 uur meldt een gewonde 43-jarige Rotterdammer zich bij het politiebureau. Op basis van zijn melding gaat de politie langs bij een woning aan de Wieringerstraat in Rotterdam. Daar treft de politie een gewonde 44-jarige Rotterdammer en een gewonde hond. De 44-jarige is overgebracht naar het ziekenhuis. De gewonde hond is overgebracht naar de dierenkliniek. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.


Het lijkt om een steekincident te gaan dat mogelijk in het Zuiderpark heeft plaatsgevonden, maar wat er zich precies heeft afgespeeld is nog ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Zomer- of wintertijd?
ROTTERDAM 24Webvertising