Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:54:38 1 Overval Voorschoterlaan Rotterdam Icnum 301118 Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
dinsdag 15 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 08|06

Tweede verdachte aangehouden voor explosies Rotterdam

Op de eerste dagen van mei werden bewoners in verschillende delen van Rotterdam opgeschrikt door explosies

ROTTERDAM HOOGVLIET - Vandaag hielden rechercheurs een 19-jarige Amsterdammer aan in Amsterdam. Op 7 mei werd al een 21-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Beiden worden in verband gebracht met een serie explosies in Rotterdam in de eerste week van mei.

Op de eerste dagen van mei werden bewoners in verschillende delen van Rotterdam opgeschrikt door explosies. In de nacht van 4 op 5 mei waren een café aan de Bierens de Haanweg en het portiek van een woning aan de Ranonkelstraat doelwit. In de nacht van 6 mei was het raak bij een café aan het Kreekplein en bij zowel een portiek op de Forelstraat als een portiek op Blecourtstraat. De schade was groot, maar gelukkig raakte er niemand gewond. Het onderzoek leidde naar een 19 en 21-jarige verdachte. De politie doet onderzoek naar het motief van de verdachten. Het onderzoek naar deze reeks explosies gaat dan ook onverminderd verder.

 

Meer info?
De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u meer informatie of tips? Bel 0900-8844, dit kan ook via onderstaand tipformulier. Liever anoniem melden? Bel 0800-7000. Ook wanneer u camerabeelden bezit en deze nog niet gedeeld heeft met de politie, hoort de politie graag van u.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines