Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:29:50 Ambu 17135 Charley Tooropsingel 3059WG Rotterdam Rottdm Bon 79745 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-135

Ambulance 17-135

dinsdag 15 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 04|06

Capellenaar (20) aangehouden voor schietincident Hesseplaats

ROTTERDAM - Een 20-jarige Rotterdammer raakte zondagavond gewond bij een ruzie op de Hesseplaats. Mogelijk is daarbij geschoten én gestoken met een mes. Donderdagmiddag werd in Capelle aan den IJssel een 20-jarige verdachte aangehouden. Hij was in het bezit van een vuurwapen, er wordt onderzocht of het om het gebruikte wapen gaat. We komen nog altijd graag met getuigen in contact.

Zondag, even voor 18:30 uur, meldden getuigen dat ze een schot hoorden. Agenten troffen het slachtoffer gewond op straat aan en het is nog onduidelijk hoe de verwondingen exact zijn ontstaan. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd en is inmiddels weer thuis. Een mes en een huls die tijdens het eerste onderzoek in de omgeving werden gevonden door agenten zijn in beslag genomen. De politie zet het onderzoek voort.

 

Iets gezien of gehoord?
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines