Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:30:43 Dsregio Rotterdam Rijnmond. Prio Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond (Den Bommel)...
maandag 10 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 17|04

Meerdere aanhoudingen en bekeuringen tijdens grote verkeerscontrole in wijk Ommoord

Omdat er veel verkeersoverlast gemeld wordt in de wijk Ommoord in Rotterdam, zetten de wijkagenten van Ommoord de verkeersactie 'Ommoord Op Slot' uit

ROTTERDAM - Gistermiddag, vrijdag 16 april, van 14.30 - 21.30 uur ging de wijk Ommoord in Rotterdam 'op slot'. Om eruit te komen, moest je je zaken op orde hebben en je aan de verkeersregels houden.

 

Omdat er veel verkeersoverlast gemeld wordt in de wijk Ommoord in Rotterdam, zetten de wijkagenten van Ommoord de verkeersactie 'Ommoord Op Slot' uit. Deze actie is al eerder uitgevoerd en de resultaten van gisteren lieten zien dat deze controle nog steeds nodig is.

 

Alle bestuurders die de wijk Ommoord in of uit wilde, hadden een grote kans om gecontroleerd te worden. Er werden niet alleen in totaal 170 bekeuringen uitgeschreven, maar er werden ook 10 aanhoudingen verricht. Bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor met een te hoge snelheid rijden, onder invloed rijden en zonder rijbewijs rijden. Aanhoudingen werden verricht, omdat 7 personen onder invloed van drank en/of drugs reden, 1 persoon toch achter het stuur was gaan zitten terwijl zijn rijbewijs is ingenomen, 1 persoon voor het bezit van drugs en 1 persoon inzake de wet ID.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines