Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:31:07 (dia: Ja) Ambu 17130 Abadanstraat 3193AD Hoogvliet Rotterdam Hoogvl Bon 61529 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-130
maandag 10 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 16|04

Getuigen gezocht poging brandstichting Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Na de brandstichting van vorige week op de Poolse winkel, kwam gisteren de melding binnen van een onbekende vloeistof die tegen de voordeur werd gegooid

ROTTERDAM - Gisteravond werden de bewoners aan de Katendrechtse Lagedijk weer opgeschrikt door de sirenes van brandweer en politie. Na de brandstichting van vorige week op de Poolse winkel, kwam gisteren de melding binnen van een onbekende vloeistof die tegen de voordeur werd gegooid, mogelijk met het doel om brand te stichten. De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van dit incident en die kunnen helpen in het onderzoek.


Het gaat mogelijk om twee witte mannen die in donkere kleding liepen. Eén droeg een bivakmuts, de andere droeg een zwart mondkapje en had een opvallende lichte streep over zijn kleding. Mogelijk spraken beide mannen geen of slecht Nederlands.

 

Getuigen gezocht
De politie is ook naar dit incident een onderzoek gestart. Daarbij heeft de politie buurtonderzoek gedaan en vraagt de politie om hulp van getuigen. Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen in het onderzoek of heeft u misschien camerabeelden en nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact. Dat kan telefonisch op 0900-8844. Anoniem kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines