Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:36:50 (dia: Ja) Ambu 17992 Tibullushof 3076XN Rotterdam Rottdm Bon 51530 Prio Hoog Eenheid | Traumaheli LifeLiner 2 - MMT 90.1 Ambulance...
dinsdag 20 april 2021

DINSDAG 30|03

Politie roept 2 jonge mannen op zich te melden na aankoop flessen wasbenzine

De wasbenzine is mogelijk gebruikt bij het aansteken van een brand in een school in Schiebroek

ROTTERDAM - De politie roept twee jonge mannen, die op 31 december rond 18.20 uur flessen wasbenzine kochten bij een supermarkt in Schiebroek, op zich te melden. De wasbenzine is mogelijk gebruikt bij het aansteken van een brand in een school in Schiebroek rond 23.15 uur diezelfde avond.

 

Op donderdag 25 maart zijn in Bureau Rijnmond beelden getoond van twee jonge mannen die wasbenzine kochten bij een supermarkt. Soortgelijke flessen werden later aangetroffen na een brand in een school in Schiebroek. De politie onderzoekt of deze twee zaken verband met elkaar houden. Vorige week werden de twee onherkenbaar getoond omdat het vermoeden bestaat dat zij minderjarig zijn. Zij hebben de kans gehad zich te melden, maar hebben dat niet gedaan. Daarom worden zij deze week herkenbaar getoond.

 

Omschrijving
De politie wil de twee graag spreken en heeft camerabeelden beschikbaar waarop te zien is hoe zij de flessen wasbenzine kopen. Melden zij zich niet dan worden de beelden volgende week ongeblurd getoond. De schade van de brand loopt in de tienduizenden euro's.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines