Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:30:43 Dsregio Rotterdam Rijnmond. Prio Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond (Den Bommel)...
maandag 10 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 10|03

20-jarige Rotterdammer aangehouden na steekincident Zuiderpark

Een 21-jarige jongen uit Spijkenisse raakte hierbij gewond

ROTTERDAM - Dinsdagavond rond 17:45 uur raakte bij een steekincident bij het Zuiderpark in Rotterdam een 21-jarige jongen uit Spijkenisse gewond. De verdachte wist aanvankelijk te ontkomen en bleef lang onvindbaar, maar kon uiteindelijk om 22:20 uur worden aangehouden.


Het slachtoffer van het steekincident is overgebracht naar het ziekenhuis, en is buiten levensgevaar. De dader is snel weggevlucht, maar de politie kreeg een goed signalement mee vanuit getuigen en het slachtoffer. Agenten zochten lange tijd naar de verdachte.

 

Toen de agenten later op de avond de vermoedelijke verdachte zagen lopen, sloeg hij wederom op de vlucht. Hij staakte de vlucht niet toen één van de agenten een waarschuwingsschot loste. Uiteindelijk kon de man met behulp van een politiehond worden overmeesterd. Hij liep daarbij een beetwond op waar hij voor werd behandeld. De verdachte bleek een mes bij zich te hebben. Het incident en het aangetroffen mes worden verder onderzocht door de politie.

 

Meer informatie?
Mocht u nog informatie hebben die de politie kan helpen bij het onderzoek? Bel dan 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines