Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:30:34 (dia: Ja) Ambu 17117 Westerbeekstraat 3074DE Rotterdam Rottdm Bon 29609 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-117

Ambulance 17-117

zaterdag 06 maart 2021

DINSDAG 23|02

Man zwaargewond bij steekpartij op het Kruisplein in Rotterdam

De politie is op zoek naar de dader

ROTTERDAM - Op het Kruisplein in Rotterdam is dinsdagavond een man zwaargewond geraakt bij een steekpartij. De steekpartij gebeurde voor de Bram Ladage op de hoek met de West Kruiskade. Aan de steekpartij ging vermoedelijk een half uur eerder een ruzie vooraf. De mannen kwamen elkaar vermoedelijk weer tegen waarop de één werd neergestoken. Het is niet duidelijk of het in de Bram Ladage gebeurde of daarbuiten.

 

De hulpverleners waren snel ter plaatse en brachten het slachtoffer vrijwel direct naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie sloot de winkel en deel van het plein af om sporen veilig te stellen. Medewerkers zijn als getuige gehoord.

 

Journalist bespuugd

Op het Kruisplein is tijdens het incident een vrouwelijke journalist bespuugd. De politie meldt dat er een verdachte is aangehouden. De journaliste zal aangifte doen van het incident. Hoelang de man blijft vastzitten is onbekend.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines