Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:19:57 (dia: Ja) Ambu 17992 De Manstraat 3081VW Rotterdam Rottdm Bon 29634 Prio Hoog Eenheid | Traumaheli LifeLiner 2 - MMT 90.1 Ambulance...
zaterdag 06 maart 2021

WOENSDAG 10|02

Politie zoekt getuigen van overval op snackbar in Rotterdam-Ommoord

Onder bedreiging van een vuurwapen moest de kassa geopend worden

ROTTERDAM - Woensdagmiddag rond 12:45 uur werd een snackbar bij het winkelcentrum Binnenhof in Rotterdam-Ommoord overvallen. Een gewapende overvaller deed een greep uit de kassa en is gevlucht. Gelukkig vielen er geen gewonden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van het incident.

 

Onder bedreiging van een vuurwapen moest de kassa geopend worden. De dader deed daar een greep uit om vervolgens te snackbar te verlaten. Een zoekslag door de politie mocht niet direct baten. Er is nog geen verdachte aangehouden.

 

Signalement
De dader is een witte of licht getinte man met een kort postuur. Hij droeg zwarte handschoenen, zwarte zonnebril, donkere driekwartsjas met capuchon, muts, een wit mondkapje en een zwarte schoudertas.

 

Bel de politie
Wie getuige van de overval is geweest of andere informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek, dan hoort de politie dat graag via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines