Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:08:42 (dia: Ja) Ambu 17108 Henegouwerlaan Rotterdam Rottdm Bon 9891 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-108
vrijdag 22 januari 2021

WOENSDAG 06|01

Twee gewonden bij steekincident in woning aan de Rusthoflaan in Rotterdam

Eén gewonde is na het steekincident de woning uit gevlucht

ROTTERDAM - In de nacht van dinsdag op woensdag 6 januari ,rond 02.35 uur heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Rusthoflaan in Rotterdam.

 

Bij dit steekincident zijn twee gewonden gevallen en is één dame door de politie vervoerd naar het politiebureau. Eén gewonde is na het steekincident de woning uit gevlucht en is ter hoogte van de Nieuwe Crooswijkseweg aangetroffen door de politie en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

 

Het andere slachtoffer bevond zich ongeveer 130 meter verderop op de Rusthoflaan beneden in de hal van een portiekflat. Ook dit slachtoffer is overgedragen aan het ambulancepersoneel. Beide slachtoffers zijn uiteindelijk apart van elkaar per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek en behandeling aan hun verwondingen.

Op de hoek van de Rusthoflaan met de Nieuwe Crooswijkseweg heeft de politie kort een plaats delict gemaakt en diverse sporen veiliggesteld. Een speciaal opgeleide agent is gekomen om de woning af te sluiten en te verzegelen zodat de Forensische Opsporing op een later moment onderzoek kan doen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines