Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:16:14 (dia: Ja) Ambu 17112 Beukelsweg 3022GD Rotterdam Rottdm Bon 151214 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-112
zondag 29 november 2020

WOENSDAG 18|11

Overvallers in PostNL outfit bedreigen bewoner Mathenesserlaan met vuurwapen

Rond 7.45 uur stonden twee mannen voor de deur met een pakketje

ROTTERDAM - Agenten zijn op zoek naar tenminste twee mannen die woensdagmorgen 18 november een bewoner op de Mathenesserlaan in Rotterdam overvielen.


Rond 7.45 uur stonden twee mannen voor de deur met een pakketje. Zij deden zich voor als medewerkers van PostNL. De bewoner werd bedreigd met een vuurwapen. Hij weerde de overvallers van zich af en raakte hierbij licht gewond. Ambulancemedewerkers hebben zich over de man ontfermd. Hij is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Ook wordt slachtofferhulp aan het slachtoffer aangeboden.

 

De overvallers gingen er rennend vandoor richting de C.P. Tielestraat. Beide overvallers droegen een PostNL outfit. Een overvaller is licht getint en heeft kort zwart haar. De andere overvaller droeg vermoedelijk een zwarte pruik en had een petje op. Er is een vuurwapen gevonden wat door medewerkers van de Forensische Opsporing veilig is gesteld.

 

Informatie?
Agenten spreken met getuigen en doen buurtonderzoek. Heeft u iets gezien of informatie die kan helpen in het onderzoek, bel 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines