Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:05:47 Ambu 17143 Veldstraat 3075NR Rotterdam Rottdm Bon 61479 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-143
maandag 10 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 15|11

Groep mishandelt 14-jarige jongen: getuigen gezocht

Het slachtoffer rijdt zondag 15 november op zijn fiets op de Brandingdijk, als hij wordt belaagd door de groep

ROTTERDAM - Een 14-jarige jongen uit Rotterdam is zondagmiddag om half drie ernstig mishandeld door een groep jongens op de Brandingdijk in Rotterdam. Het slachtoffer was volkomen weerloos tegen de slaande en schoppende groep. Twee jongens van 14 en twee van 15 jaar, allen uit Rotterdam, zijn aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie zoekt getuigen.

 

Het slachtoffer rijdt zondag 15 november op zijn fiets op de Brandingdijk, als hij wordt belaagd door de groep. Hij wordt tegen de grond gewerkt en krijgt verschillende schoppen tegen het hoofd. Uiteindelijk belandt hij in een sloot, waarna de daders zich uit de voeten maken. Een voorbijganger grijpt in en vergezelt de jongen naar een nabijgelegen tankstation, waar 112 wordt gebeld. De ambulance neemt hem voor onderzoek mee naar het ziekenhuis. Waarom hij is aangevallen en zo bruut werd mishandeld, is onduidelijk en wordt onderzocht.

 

Getuigen en beelden gezocht
De politie kon op basis van getuigenverklaringen van omstanders vier jonge verdachten aanhouden. De groep was echter groter. Het onderzoek richt zich nu op het achterhalen van de andere daders. "De poltie neemt de zaak hoog op. Dergelijk zinloos en laf geweld mag niet onbestraft blijven." Beelden en getuigen zijn dan ook zeer welkom. Heeft u iets gezien en de politie nog niet gesproken? Weet u wie er bij de mishandeling betrokken waren? Heeft u beelden? Bel dan met 0900-8844, of meld uw informatie anoniem via M op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines