Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:29:28 (dia: Ja) Ambu 17163 Lampreistraat 3192EL Hoogvliet Rotterdam Hoogvl Bon 151247 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-163
zondag 29 november 2020

ZATERDAG 14|11

Tiener aangehouden na explosie woning Indische Tuin in Rotterdam

De schade aan de woning was groot; alle ruiten van het appartement zijn gesprongen en de deurpost is ontzet

ROTTERDAM - Agenten hielden vanmorgen een 14-jarige jongen aan in zijn woning in Rotterdam in het onderzoek naar de explosie in een woning aan de Indische Tuin in Rotterdam.


De bewoonster lag op de bank zondag 8 november jl. toen zij werd opgeschrikt door een harde knal. Nauwelijks bekomen van de schrik belde zij de hulpdiensten. De politie is meteen een onderzoek gestart en al vrij snel werd er duidelijk dat het om illegaal vuurwerk ging die door de brievenbus van het slachtoffer naar binnen is gegooid. De schade aan de woning was groot; alle ruiten van het appartement zijn gesprongen en de deurpost is ontzet.

 

Ook werd er in de meterkast een zelfgemaakt explosief van illegaal vuurwerk gevonden wat door het Team Explosieven Verkenning (TEV) onschadelijk is gemaakt.

 

Na onderzoek deze week kwam de 14-jarige jongen in het vizier. Hij is vanmorgen aanhouden in zijn woning in Rotterdam en wordt verhoord.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines