Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:33:24 Ambu 17132 Essenburgsingel Rotterdam Rottdm Bon 151222 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-132
zondag 29 november 2020

MAANDAG 26|10

Wie overviel de SPAR supermarkt aan de Voorschoterlaan in Rotterdam?

Voor zijn mond zat een mondkapje of sjaal en hij had een capuchon diep over zijn hoofd getrokken

ROTTERDAM - Een mondkapje voor en een capuchon over zijn hoofd, zo zag de overvaller eruit die zondagavond de kassière van de SPAR de schrik van haar leven bezorgde. Met een mes bedreigde hij haar en nam geld mee uit de kassa. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.


Het was rond 19.00 uur, het begon net donker te worden. Een medewerkster stond achter de kassa, toen de man binnenkwam. Hij liep meteen op haar af. Voor zijn mond zat een mondkapje of sjaal en hij had een capuchon diep over zijn hoofd getrokken. Hij eiste op dreigende toon dat de kassa open moest en liet daarbij een mes zien. Toen de kassière dit zag opende ze de lade. De verdachte riep om briefgeld, wat er nauwelijks inzat. Hij greep het enige briefje en wat muntgeld en verdween de winkel uit.

 

Wie weet wie de man is?
De overvaller is 1.85 centimeter lang, heeft een normaal postuur en sprak met een accent. Hij droeg een zwarte jas met capuchon. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines