Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:27:58 Piket Gaarne Contact Oc Rotterdam Prio Eenheid | Politie Rotterdam-Rijnmond (CoPI piket)
woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 17|10

Dode en gewonde bij schietpartij in Ridderkerk

De auto met de slachtoffers werd korte tijd later aangetroffen aan de Oostdijk in Rotterdam

RIDDERKERK - Een 30-jarige man uit Oud Beijerland is zaterdagmiddag 17 oktober overleden nadat de auto, waarin hij samen met een andere man zat, op de Vechtstraat in Ridderkerk werd beschoten. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Volgens 112 Meldingen Ridderkerk werd ook de traumahelikopter opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

 

 

Agenten troffen later de beschoten auto met daarin twee slachtoffers aan op de Oostdijk in Rotterdam. De bestuurder van de auto, een 32-jarige man uit Oud Beijerland werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Later op de middag werden een 33-jarige man en een 32-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. Het onderzoek is in volle gang, de politie komt graag in contact met getuigen en met mensen die camerabeelden bezitten maar deze nog hebben gedeeld met de politie.

 

De politie startte direct een groot onderzoek en er zijn onder andere twintig rechercheurs op de zaak gezet. Camerabeelden worden bekeken en getuigen gehoord.

 

Heeft u informatie?
Ondanks dat veel mensen getuige zijn geweest, en de politie beschikt over camerabeelden, is alle informatie welkom. Heeft u iets gezien, of weet u meer en heeft u de politie nog niet gesproken? Bel dan met 0900-8844. Uw informatie anoniem delen kan ook, via M op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines