Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:10:36 (dia: Ja) Ambu 17102 Vossepad 3075ME Rotterdam Rottdm Bon 134937 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-102

Ambulance 17-102

dinsdag 27 oktober 2020

VRIJDAG 16|10

Waarschuwingsschot gelost tijdens achtervolging in Rotterdam Zuid

De man is na korte tijd ingerekend, waarbij gebruik werd gemaakt van pepperspray

ROTTERDAM - Tijdens een achtervolging in Rotterdam Zuid werd in de avond van 15 oktober een waarschuwingsschot gelost door de politie. De verdachte, een 26-jarige Rotterdammer, werd na een achtervolging te voet aangehouden aan de Slinge en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.


Omwonenden zullen vast geschrokken zijn van het waarschuwingsschot dat de politie loste tijdens de achtervolging. De politie werd door een oplettende burger op straat geattendeerd dat er wat onrust verderop in de straat was. Toen de agenten daar een aantal personen controleerden, kwamen ze bij een van hen een opmerkelijke hoeveelheid contant geld tegen. Dit was aanleiding om tot aanhouding over te gaan. Echter, de man ontrok zich fysiek hiervan en rende weg. De politie ging te voet in de achtervolging. Tijdens de achtervolging is eenmalig een waarschuwingsschot gelost. De man is na korte tijd ingerekend, waarbij gebruik werd gemaakt van pepperspray.

 

Het contante geld is in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat dit op onrechtmatige wijze is verkregen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines