Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:39:08 (dia: Ja) Ambu 17351 Stn Rotterdam Centraal Spoor (13) Rotterdam Rottdm Bon 134942 Prio Middel Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond (Regionale functionaris)
dinsdag 27 oktober 2020

DINSDAG 13|10

Man geschopt, geslagen en daarna beroofd bij pinautomaat aan de Schorpioenstraat

Een 17-jarige Nieuwerkerker kon daarna worden aangehouden

ROTTERDAM - Maandagmiddag is op de Schorpioenstraat een man geschopt en geslagen en daarna beroofd van zijn geld en andere persoonlijke spullen. Er werd kort daarna een verdachte aangehouden, maar de politie zoekt nog steeds twee andere daders en naar getuigen.


Het slachtoffer pinde maandagmiddag, om ongeveer 17.00 uur bij een pinautomaat aan de Schorpioenstraat. Toen hij daar mee bezig was, merkte hij dat er iemand met hem meekeek. Hij zei daar iets van, maar ging daarna verder met pinnen. Toen hij eenmaal geld uit de automaat had en weg wilde lopen, werd hij aangevallen door enkele mannen. Die schopten en sloegen de man en namen hem het geld en andere persoonlijke spullen af. Daarna gingen zij ervandoor in een auto.

 

Politie-eenheden stelden een onderzoek in en naar aanleiding van informatie die zij hadden, zagen zij een auto rijden waar de daders mogelijk in zaten. De auto stopte op de Kromhoutlaan en daar sprongen de drie inzittenden er uit.

 

Er werd direct naar de verdachten gezocht, onder andere met een politiehond. Die vond één van de verdachten in de bosjes aan het Berlagepad. Omdat hij weigerde tevoorschijn te komen, moest de hond daadwerkelijk worden ingezet, wat de verdachte een bijtwond opleverde. De 17-jarige Nieuwerkerker kon daarna worden aangehouden. Naar de andere twee wordt een onderzoek ingesteld.

 

Inmiddels zijn camerabeelden bekeken en getuigen gehoord, maar mogelijk heeft iemand informatie die nog niet met de politie is gedeeld. Heeft u informatie, bel dan met 0900-88 of met Meld Misdaad Anoniem, op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines