Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:40:13 Ambu 17168 Bertrand Russellplaats 3069CE Rotterdam Rottdm Bon 134928 Prio Hoog Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond (Regionale functionaris)
dinsdag 27 oktober 2020

ZONDAG 11|10

Zwaargewonde man aangetroffen na melding vechtpartij Middelrode

Agenten verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer, een 25-jarige man uit Sliedrecht

ROTTERDAM - Zondagochtend rond 5.40 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Middelrode waar ongeveer tien man bij betrokken zou zijn. Tijdens de melding werd er ook geroepen dat er een mes in het spel zou zijn. Agenten waren snel ter plaatse, maar de vechtpartij was al voorbij. Op straat vonden ze een man die buiten bewustzijn was. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, zijn toestand is zorgwekkend. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

 

Toen de agenten op de Middelrode aankwamen, was er geen sprake meer van een vechtpartij. Ze verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer, een 25-jarige man uit Sliedrecht, wat al snel overgenomen werd door de ambulancedienst. Terwijl het slachtoffer zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht werd, gingen de agenten in gesprek met getuigen. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is en of er daadwerkelijk gestoken is.

 

Het onderzoek is direct gestart. Er wordt buurtonderzoek gedaan en gezocht naar eventueel beeldmateriaal van de vechtpartij of de betrokkenen. Mensen die denken bruikbare informatie of beeldmateriaal te hebben, die iets gehoord of gezien hebben en nog niet met de politie hebben gesproken, worden dringend gevraagd dat met ons te delen. Dat kan via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines