Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:06:09 (dia: Ja) Ambu 17147 Wiekstraat 3035XT Rotterdam Rottdm Bon 134935 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-147
dinsdag 27 oktober 2020

ZATERDAG 10|10

Man (28) aangehouden na beschieting buren met luchtbuks aan de Brouwersstraat in Rotterdam

Een vrouw raakte daarbij lichtgewond aan haar hoofd

ROTTERDAM - Vier mensen die vrijdagavond in de beschutting van een zeil lekker buiten zaten bij een woning aan de Brouwersstraat, schrokken enorm toen er door het zeil heen kleine kogeltjes schoten. Een vrouw raakte daarbij lichtgewond aan haar hoofd. Onderzoek leidde zaterdagochtend tot de aanhouding van een 28-jarige buurtgenoot. In zijn woning werd een luchtbuks gevonden.


Vier personen zaten rond 23.00 nog buiten, toen zij knallen hoorden. In het zeil, dat ze gespannen hadden om beschut te kunnen zitten, zaten kleine gaatjes en een van de vrouwen had een wondje aan haar hoofd. Zij werd ter plaatse behandeld door een ambulance en hoefde niet mee naar een ziekenhuis.

 

Zaterdag ging het forensisch en buurtonderzoek weer verder. Een wijkagent ging langs deuren en in gesprek met mensen in de buurt die mogelijk wat gezien of gehoord hadden. Bij een van die gesprekken bleek dat de bewoner in kwestie wellicht meer wist. In de woning had hij een luchtbuks staan. De 28-jarige man is aangehouden. Er wordt nog verder onderzoek verricht.

 

Heeft u meer informatie of misschien beeldmateriaal waarop iets te zien is? Bel met 0900-8844 of geef de informatie anoniem door via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines