Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:21:09 (dia: Ja) Ambu 17107 Lange Hilleweg 3073BZ Rotterdam Rottdm Bon 134923 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-107
dinsdag 27 oktober 2020

DINSDAG 22|09

Vrouw in rolstoel beroofd van telefoon

De mevrouw in kwestie kwam uit de tabakszwinkel op de Spinozaweg en reed in haar elektrische rolstoel richting het Spinozapark

ROTTERDAM - Op maandag 21 september rond 17.45 uur is een vrouw in een elektrische rolstoel beroofd van haar mobiele telefoon aan de Spinozaweg. De politie is op zoek naar getuigen.


De mevrouw in kwestie kwam uit de tabakszwinkel op de Spinozaweg en reed in haar elektrische rolstoel richting het Spinozapark. Ze beëindigde net een telefoongesprek en wilde haar telefoon opbergen in haar tas die op haar schoot lag. Op dat moment werd zij rechts ingehaald door een man op een fiets waarbij hij riep dat ze moest oppassen en rukte hij de telefoon uit haar handen. De vrouw is nu niet alleen haar telefoon kwijt, maar ook diverse pasjes zoals haar betaalpas en OV chipkaart.

 

Tijdens het bezoek van de mevrouw aan de tabakswinkel stond de verdachte stil op de hoek van de winkel. Na de beroving fietste hij weg in de richting van de Pascalweg. Het gaat om een getinte man die een zwart trainingspak droeg.

 

Heeft u iets gezien van deze beroving of weet u meer over deze man? Dan komt de politie graag in contact met u. Bel naar 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines