Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:51:55 (dia: Ja) Ambu 17153 Piet Paaltjensplein 3027TZ Rotterdam Rottdm Bon 134945 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-153

Ambulance 17-153

dinsdag 27 oktober 2020

ZONDAG 20|09

Getuigen gezocht in onderzoek dode vrouw portiek aan de Bree in Rotterdam

Heeft u informatie die relevant zou kunnen zijn? Zelfs de kleinste beetjes informatie zijn welkom

ROTTERDAM - Donderdagavond werd het lichaam van een 41-jarige vrouw overleden gevonden in een portiek aan de Bree in Rotterdam. De politie hield een man aan, zijn rol wordt nog onderzocht. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die donderdagmiddag of –avond iets bijzonders hebben gezien of gehoord in de omgeving van de kruising Bree/ Groene Hilledijk.


De politie wil graag weten wat er aan het overlijden van de vrouw vooraf is gegaan en doet nader onderzoek naar de man die in de portiek bij haar was en haar aan het reanimeren was toen de hulpdiensten aan kwamen. Graag hoort de politie of mensen op of nabij de kruising Bree/ Groene Hilledijk iets bijzonders hebben gehoor d of gezien. Ook is de politie benieuwd of betrokkenen meer kunnen vertellen over de 41-jarige vrouw en eventueel welke afspraken of plannen zij had die middag of avond.

 

Heeft u informatie die relevant zou kunnen zijn? Zelfs de kleinste beetjes informatie zijn welkom. Bel dan alstublieft met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines