Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:52:00 (dia: Ja) Ambu 17115 Slachthuiskade 3034ES Rotterdam Rottdm Bon 121338 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-115
dinsdag 29 september 2020

MAANDAG 07|09

Bestelling van patat en mexicano loopt uit op mishandeling

Woensdag 12 augustus tussen half acht en acht uur 's avonds raken de eigenaar van de snackbar en de klant in een discussie

Een klant van een snackbar op de Stadhoudersweg had woensdag 12 augustus een meningsverschil met de eigenaar over een bestelling. Dit eindigde uiteindelijk met een kapot geslagen, glazen coronascherm, een glasscherf in een gezicht, rondvliegende terrasstoelen en een verwonde medewerkster. De politie is op zoek naar deze man en naar getuigen.

 

Woensdag 12 augustus tussen half acht en acht uur 's avonds raken de eigenaar van de snackbar en de klant in een discussie. De man claimde een patatje en mexicano besteld en betaald te hebben, een bestelling die bij de eigenaar van de snackbar niet bekend is. Het meningsverschil over de al dan niet gedane en betaalde bestelling loopt uiteindelijk zo hoog op dat de 'klant' het glazen coronascherm bij de kassa kapot slaat. Een glasscherf raakt de eigenaar in het gezicht. De 'klant' verlaat dan de snackbar en gooit op het terras met een stoel. Daarbij raakt hij een medewerkster in tegen haar been.

 

De politie zoekt de 'klant', een blanke man met kort, donkergekleurd haar. Hij wordt rond de 20 jaar oud geschat en droeg die avond een grijze tanktop en een korte donkergekleurde broek. Was u die avond nabij de snackbar op de Stadhoudersweg en heeft u de commotie of deze man gezien of weet u wie het is? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem melden, dan kunt u bellen met M. via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines