Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:03:46 (dia: Ja) Ambu 17131 Oostplein 3061CH Rotterdam Rottdm Bon 121347 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-131
dinsdag 29 september 2020

MAANDAG 10|08

Vuurwapen aangetroffen bij verdachte schietpartij Schiedam

Op 8 augustus informeerde een getuige de politie over het schietincident in Schiedam én meldde daarbij dat hij de schutter kort daarvoor had in een pand aan de Kleiweg in Rotterdam gezien

ROTTERDAM - Agenten van de politie Rotterdam hebben op zaterdag 8 augustus in Rotterdam een verdachte van een schietpartij aangehouden.

 

Een week voor de aanhouding zou deze 28-jarige man uit Vlaardingen een 39-jarige Rotterdammer op de 's-Gravelandseweg in Schiedam in zijn been geschoten hebben. Dat gebeurde, nadat beide mannen ruzie hadden gekregen. Het slachtoffer raakte bij het schietincident weliswaar niet levensgevaarlijk gewond, maar hij koos ervoor het voorval toen niet aan de politie te melden.

 

Vuurwapen gevonden
Op 8 augustus informeerde een getuige de politie over het schietincident in Schiedam én meldde daarbij dat hij de schutter kort daarvoor had in een pand aan de Kleiweg in Rotterdam gezien. Agenten van Team Parate Eenheid spoedden zich snel naar de genoemde locatie en wisten de verdachte snel en veilig aan te houden. Bij hem werd een vuurwapen aangetroffen en in beslaggenomen. De man zit vast op verdenking van poging doodslag.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines