Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:28:06 (dia: Ja) Ambu 17152 Pieter Van Aschstraat 3043RG Rotterdam Rottdm Bon 151482 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
maandag 30 november 2020

DONDERDAG 25|06

Politie lost enkele waarschuwingsschoten bij vechtpartij op de Van Speijkstraat

Een 23-jarige Rotterdammer die daarbij met een groot inklapbaar mes omstanders bedreigde kon daarbij worden aangehouden

ROTTERDAM - Politieagenten beëindigden donderdag 25 juni rond 04.30 uur een forse ruzie op de Van Speijkstraat. Een 23-jarige Rotterdammer die daarbij met een groot inklapbaar mes omstanders bedreigde kon daarbij worden aangehouden. Voordat de man kon worden overmeesterd, moest de politie enkele waarschuwingsschoten lossen.


Omstreeks 04.30 uur zagen agenten via het cameratoezicht dat er werd gevochten op de Van Speijkstraat. Toen agenten op de van Speijkstraat aankwamen, zagen zij dat een man met een mes omstanders bedreigde en met dat mes in zijn handen tegen de deur van een horecagelegenheid duwde en kennelijk aanstalten maakte om die horecagelegenheid in te gaan. Politieagenten traden direct op en sommeerden de man om het wapen te laten vallen en zich over te geven. De man volgde de aanwijzingen van de agenten niet op, waardoor zij genoodzaakt waren om enkele waarschuwingsschoten te lossen. Hierna kon de man na een korte achtervolging worden overmeesterd. Hij werd overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Bij het incident raakte niemand gewond.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines