Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:31:24 (dia: Ja) Ambu 17110 2e Wandeloorddwarsstraat Rotterdam Rottdm Bon 97137 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-110

Ambulance 17-110

zondag 09 augustus 2020

MAANDAG 18|05

Aanslag op eerder beschoten woning in Rotterdam

De politie heeft de omgeving groots afgezet

ROTTERDAM - In de nacht van zondag op maandag 18 mei rond 2.25 uur heeft een aanslag op een eerder beschoten woning aan de Jagthuisstraat in Rotterdam plaatsgevonden. In het portiek zou een explosief zijn gegooid waarna een auto hard is weggereden. Door de klap zijn een aantal kozijnen eruit gesprongen.

 

De politie riep de hulp in van het quick response team van de brandweer in om op de achtergrond klaar te staan. Een explosieven verkenner heeft ter plekke onderzoek gedaan en constateerde dat er geen verder gevaar was. Bewoners welke waren ontruimd mochten omstreeks 05.00 uur weer de woning in.

 

Medewerkers van de Forensische opsporing doen ter plekke onderzoek. De woning waarop de actie was gericht is eerder beschoten en was op last van de burgemeester al gesloten.

 

In Amsterdam is een aanhouding verricht. Agenten hielden daar de mogelijk betrokken auto aan doormiddel van een benaderingstechniek gevaarlijk verdachten (BTGV) aan. Hoeveel mannen er precies zijn aangehouden is nog niet bekend

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines