Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:12:47 (dia: Ja) Ambu 17163 Oost-pietermanstraat 3073NM Rotterdam Rottdm Bon 43357 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-163
maandag 06 april 2020


DINSDAG 25|02

Agressieve man opgepakt na vernieling auto's op de Westzeedijk in Rotterdam

Sommigen zijn zelfs met lekke banden weggereden en durfden pas op een andere plek de politie te bellen

ROTTERDAM - Een 50-jarige man heeft gisteravond op de Westzeedijk meerdere auto's vernield. De man is aangehouden, de politie komt graag in contact met mensen waarvan de auto ook schade heeft opgelopen.

 

Rond acht uur gisteravond kwam een melding binnen bij de politie dat er een man met een mes over de Westzeedijk liep. Hij viel automobilisten lastig door aan deuren te trekken en stak van meerdere auto's de banden lek.

 

Agenten die op onderzoek uit gingen troffen de verdachte aan in de Watergeusstraat. Tijdens de aanhouding werkte de verdachte niet mee. Hij luisterde niet naar de agenten en kwam dreigend op hen aflopen. Uiteindelijk is er pepperspray gebruikt en kon de man worden geboeid en aangehouden.

 

Bent u slachtoffer?
De schrik zat er flink in bij meerdere automobilisten, sommigen zijn zelfs met lekke banden weggereden en durfden pas op een andere plek de politie te bellen. Meerdere mensen hebben inmiddels aangifte gedaan van vernieling. Het onderzoeksteam denkt dat de man mogelijk meer auto's heeft vernield en komt graag in contact met mensen van wie de auto beschadigd is. Reed u gisteren over de Westzeedijk en bent u slachtoffer geworden van deze man? Dan komt het team graag met u in contact. U kunt dan bellen met 0900-8844 en vragen naar opsporing Rotterdam-stad.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines