Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:07:46 (dia: Ja) Ambu 17124 Korfoepad 3059XD Rotterdam Rottdm Bon 43351 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-124
maandag 06 april 2020


MAANDAG 17|02

Dode bij aanrijding tussen passagierstrein en auto op bewaakte overgang in Schiedam

Hulpdiensten schalen op voor een gecoördineerde inzet

SCHIEDAM - Aan de kerkweg in Schiedam heeft maandagavond 17 februari een ongeval plaatsgevonden tussen een passagierstrein en een auto waarbij brand is ontstaan. De politie bevestigde al snel dat er een persoon om het leven was gekomen.

 

De brandweer is aanwezig en begonnen met blussen. In de trein zitten ruim 200 passagiers, die kunnen het treinstel nog niet verlaten. Vanwege het ongeval is er geen treinverkeer mogelijk. Dit duurt tot ongeveer dinsdag 18 februari 01:15 uur.

 

Update

De trein reed in de richting van Delft. Brandweer en politie doen onderzoek naar de toedracht. Alle passagiers zijn opgevangen en inmiddels met pendelbussen vervoerd naar stations. De politie is bezig met het sporenonderzoek. ProRail zal later het spoor inspecteren en vrijgeven. Nog niet duidelijk hoe lang dit zal duren. Hou de website van NS in de gaten voor actuele reizigersinformatie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines