Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:44:23 (dia: Ja) Ambu 17110 Stokroosstraat 3073HZ Rotterdam Rottdm Bon 97152 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-110

Ambulance 17-110

zondag 09 augustus 2020

DONDERDAG 13|02

Jongen (14) opgepakt voor zeer gewelddadige straatroof

De verdachte had via Marktplaats een afspraak gemaakt voor de koop van een telefoon

ROTTERDAM - Voor een zeer gewelddadige straatroof die op 8 februari werd gepleegd aan het Amelandseplein in Rotterdam, is afgelopen dinsdag een 14-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden.

 

De verdachte had via Marktplaats een afspraak gemaakt voor de koop van een telefoon. De afspraak was dat de twee potentiele kopers en verkopers elkaar zouden ontmoeten op het Amelandseplein in Rotterdam. Toen de verkopers daar aankwamen ontstond er eerst een gesprek over de koop van de telefoon, op het moment dat de koop rond leek, trok een van verdachten een vuurwapen uit zijn zak en zette het op het hoofd van de verkoper. Hij griste de telefoon uit zijn handen en sloeg op de vlucht.

 

Het onderzoek leidde al snel naar een 14-jarige verdachte. Hij is dinsdagavond aangehouden door de politie. bij de doorzoeking in de woning waar hij verblijft zijn twee vuurwapens gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De 14-jarige verdachte zit vast. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines