Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:45:46 Ambu 17132 Langegeer 3075JE Rotterdam Rottdm Bon 86197 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-132
woensdag 15 juli 2020

DINSDAG 11|02

Eigenaar avondwinkel Dordtselaan Rotterdam gewond bij overval

De overvaller ging er zonder buit vandoor in de richting van het Ericaplein

ROTTERDAM - De eigenaar van een avondwinkel aan de Dordtselaan is maandagavond gewond geraakt, toen zijn winkel werd overvallen.


Vuurwapen
Het 46-jarige slachtoffer was om 20.45 uur alleen in de zaak toen een donker geklede man binnenkwam. Deze man had een vuurwapen en eiste geld van de eigenaar. Omdat het de overvaller kennelijk allemaal niet snel genoeg ging, sloeg hij de eigenaar met het vuurwapen en op een bepaald moment is er ook een schot afgegaan. De eigenaar van de avondwinkel raakte hierdoor gewond. De overvaller ging er zonder buit vandoor in de richting van het Ericaplein.

 

Camerabeelden
De avondwinkel-eigenaar werd overgebracht naar een ziekenhuis en de politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in naar de dader. Ook sporen en camerabeelden werden veiliggesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

 

Bent u getuige geweest? Heeft u informatie of misschien zelfs camerabeelden? Neem dan contact op met de politie eenheid Rotterdam op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines