Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:48:36 Ambu 17121 Nieuwe Binnenweg 3014GD Rotterdam Rottdm Bon 25634 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-121
maandag 24 februari 2020

 

DONDERDAG 23|01

Automatisch wapen in de bosjes gevonden na bedreiging

Het Arrestatieteam werd ingeschakeld om hem in zijn woning in Rotterdam-Zuid aan te houden

ROTTERDAM - Bij een reguliere wooncontrole van de gemeente Rotterdam stuitten medewerkers woensdagavond op een zeer gespannen stel. Toen de controleurs alert doorvroegen, vertelde het stel dat zij ernstig bedreigd werd door een man, die om die bedreiging kracht bij te zetten al eens vanaf een balkon zou hebben geschoten. De controleurs wisten hen te overtuigen om de politie te bellen.


Agenten die met de slachtoffers in gesprek gingen, begrepen dat een wederzijdse bekende zou weten waar de verdachte zijn wapen bewaarde. Zij wisten contact met hem te krijgen en op zijn aanwijzingen vonden ze in de bosjes bij de Hordijk, half begraven en verpakt in oude lappen, een automatisch vuurwapen en bijpassende munitie. Het wapen wordt verder onderzocht.

 

Omdat de 33-jarige verdachte mogelijk over meer wapens zou beschikken, werd het Arrestatieteam ingeschakeld om hem in zijn woning in Rotterdam-Zuid aan te houden. De 33-jarige Rotterdammer werd zonder problemen ingerekend. Er werden in zijn woning geen wapens meer gevonden.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines