Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:41:55 Ambu 17111 Dordtselaan 3081BN Rotterdam Rottdm Bon 120168 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-111

Ambulance 17-111

zaterdag 26 september 2020

ZONDAG 12|01

Rotterdammer (23) aangehouden na ongeval Mathenesserlaan

De vrouw raakte bij de aanrijding ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht

ROTTERDAM - De politie heeft vanochtend vroeg een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij zaterdagochtend een 32-jarige vrouw heeft aangereden op de Mathenesserlaan. De vrouw werd die ochtend rond 06.10 geschept door een auto en raakte daarbij zwaargewond. De bestuurder reed door en nadat gistermiddag de auto was gevonden op de Veelzigtstraat leidde het verdere onderzoek naar deze 23-jarige verdachte.

 

De vrouw raakte bij de aanrijding ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Oplettende melder

Via onder meer social media en burgernet werd mensen gevraagd uit te kijken naar een kleine grije auto met vermoedelijk schade aan de voorruit en koplamp. Met dank aan een oplettende melder is de auto aangetroffen in de Veelzigtstraat in Rotterdam. Het onderzoek naar de bestuurder van de auto ging volop door. Agenten van team verkeer kwamen zo uit bij een 23-jarige Rotterdammer. Hij is vanochtend aangehouden en wordt verdacht van het veroorzaken van het verkeersongeluk met zwaar lichamelijk letsel als gevolg. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis. Het onderzoek gaat vandaag volop verder.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines