Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:41:21 1 Ongeval Wegvervoer Letsel Vlaardingweg Rotterdam Icnum 489490 Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
zaterdag 26 september 2020

ZONDAG 12|01

Politie zoekt getuigen én het slachtoffer van vechtpartij Schouwburgplein

Rond 19.30 uur had een groep van ca. 10 personen het gemunt op één man

ROTTERDAM - De Rotterdamse politie zoekt getuigen van een mishandeling die rond 19.30 uur op het Schouwburgplein plaatsvond. Drie mannen zijn aangehouden. Omdat niet precies duidelijk is wat er gebeurd is, en ook het slachtoffer zich nog niet gemeld heeft, is de hulp van mensen die iets gezien of gefilmd hebben zeer welkom. De politie vraagt ook of het slachtoffer van de mishandeling zich kan melden.

 

Via cameratoezicht werd de politie gealarmeerd over een vechtpartij op het Schouwburgplein in Rotterdam tegenover De Doelen. Rond 19.30 uur had een groep van ca. 10 personen het gemunt op één man. Die krijgt er op dat moment flink van langs. Hij wordt geslagen en geschopt tegen zijn hoofd en rug. De leeftijd van de daders ligt vermoedelijk rond de 16-18 jaar.

 

Daarop rent de groep weg in de richting van het Kruisplein. Omstanders ontfermen zich over het slachtoffer. De politie weet met aanwijzingen van medewerkers van cameratoezicht een aantal leden van de groep te traceren. Een aantal van hen werd gevonden in de omgeving van het Kruisplein, West-Kruiskade en Batavierenstraat. Anderen werden aangetroffen op het Weena en Stationsplein.

 

Drie verdachten zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Zij zijn meegenomen naar het bureau. Van anderen zijn gegevens genoteerd. Het drietal wordt gehoord om zicht te krijgen in de achtergronden en ook het onderzoek gaat verder. Op die manier kan zo spoedig mogelijk hun betrokkenheid of die van anderen vastgesteld of uitgesloten worden.

 

Politie zoekt getuigen én het slachtoffer
In de hectiek is het slachtoffer op eigen gelegenheid vertrokken. De politie vraagt of het slachtoffer zich wil melden.

Verder is er al met een aantal getuigen gesproken, maar het beeld van wat precies heeft plaatsgevonden, is nog niet compleet. Wie getuige was of meer denkt te weten over de achtergronden wordt verzocht contact op te nemen met rechercheurs van district stad op 0900-8844 of anoniem info door te geven via M: 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines