Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:23:16 Ambu 17152 Bergwegplantsoen 3037SK Rotterdam Rottdm Bon 120160 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
zaterdag 26 september 2020

ZATERDAG 11|01

Automobilist rijdt door na aanrijden vrouw op de Mathenesserlaan in Rotterdam

De vrouw raakte bij de aanrijding ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht

ROTTERDAM - Een vrouw van 32 uit Rotterdam is zaterdagochtend rond 6.10 uur op de Mathenesserlaan geschept door een personenauto. De vrouw is geraakt door vermoedelijk een kleine grijze auto. De bestuurder is na het ongeluk doorgereden. De auto is aangetroffen in de Veelzigtstraat in Rotterdam.

 

De vrouw raakte bij de aanrijding ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.


De auto die vermoedelijk betrokken was bij het ongeluk is aangetroffen in de Veelzigtstraat in Rotterdam. De auto is weggesleept, sporen zijn veilig gesteld en de auto wordt door de Forensische Opsporing verder onderzocht. Het onderzoek richt zich tevens op de vraag wie er achter het stuur zat op het moment dat de vrouw werd aangereden.

 

Oplettende melder
Met dank aan een oplettende melder is de auto aangetroffen in de Veelzigtstraat in Rotterdam. De politie zocht naar de bestuurder van een grijze auto. Getuigen verklaarden dat de auto met grote snelheid richting het Mathenesserplein is gereden. De auto zou volgens getuigen bij de aanrijding beschadigd zijn aan de voorruit en koplamp.

 

De politie heeft camerabeelden bekeken deed met verschillende politie-auto's onderzoek naar locatie van de grijze auto.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines