Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:34:08 Ambu 17122 Alverstraat 3192TN Hoogvliet Rotterdam Hoogvl Bon 120207 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-122
zaterdag 26 september 2020

MAANDAG 06|01

Echtpaar overvallen; wie heeft iets gezien?

Een van de daders kon worden aangehouden, maar een tweede wist te ontkomen

ROTTERDAM - De politie zoekt getuigen van een overval op een echtpaar zondag 6 januari rond 16:10 uur bij Zuidplein. Een van de daders kon worden aangehouden, maar een tweede wist te ontkomen. Alle informatie die kan helpen bij het opsporen van deze tweede verdachte, is welkom.

 

De man en vrouw stapten zondagmiddag uit de auto en liepen samen naar hun restaurant aan het Zuidplein, toen zij werden belaagd door twee mannen. Een van de overvallers had een knuppel bij zich en begon daarmee de man te slaan. De vrouw wist te ontkomen. Het slachtoffer werd meerdere keren geraakt, waarna een van de daders weg rende met twee tassen die het slachtoffer bij zich had. De overvaller kwam echter op zijn vlucht ten val en kon door een getuige worden overmeesterd. Hij werd overgedragen aan de politie.


De tweede verdachte wist te ontkomen. Naar deze man is de politie op zoek. Het gaat om een donker getinte man met een slank postuur. Hij was ongeschoren, tussen de 1.70 en 1.80 lang en droeg een zwart bomberjack en capuchon.

 

Heeft u informatie?
Heeft u iets gezien, en de politie nog niet gesproken? Of heeft u informatie die helpt bij het opsporen van deze dader? Bel dan met 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook, via M op 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines