Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:38:43 Brt-01 Br Gebouw Veemarktstraat Rotterdam 170951 170931 170631 Prio Hoog Eenheid | Bosland Kazernealarm Brandweer Rotterdam IBO...
woensdag 30 september 2020

MAANDAG 09|12

Bakker in Vlaardingen verjaagt jonge overvaller met deegroller

De verdachte, een jongen rond de 12 jaar, was gekleed in een donkere trainingsbroek met een donkere jas met capuchon en bontkraag

VLAARDINGEN - Met de deegrol in zijn hand verjaagde en achtervolgde een bakker uit Vlaardingen een jonge overvaller die hem bedreigde met een aardappelschilmesje. De jongen was op geld uit; zonder buit ging hij ervandoor.


Rond half één maandagmiddag werd een bakkerij aan de Groen van Prinstererstraat in overvallen door een jongen van een jaar of 12. Hij bedreigde de bakker en wilde geld. Het bleef bij een poging door het optreden van de bakker.

 

De verdachte, een jongen rond de 12 jaar, was gekleed in een donkere trainingsbroek met een donkere jas met capuchon en bontkraag. Ook droeg hij een petje. Agenten stelden direct een onderzoek in, helaas zonder resultaat.

 

Info?
Herkent u de overvaller of heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken, belt u dan met 0900-8844. Het kan ook zijn dat u beelden heeft gemaakt van bv. de achtervolging, ook die kan de politie helpen bij het onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines