Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:12:48 Wateroverlast (inci-06) Schielaan Rotterdam 170431 Prio Middel Eenheid | Schiedam Kazernealarm Brandweer Waterweg Rijnmond
dinsdag 28 januari 2020
 

WOENSDAG 04|12

Jongen (16) met grof geweld van zijn telefoon en airpods beroofd

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof

BARENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die dinsdagavond 3 december rond half negen plaatsvond bij het tunneltje onder de A15 ter hoogte van de Henry Dunantlaan in Barendrecht. Het 16-jarige slachtoffer reed op zijn fiets door het tunneltje vanuit Barendrecht richting Rotterdam toen hij bij de uitgang door drie mannen die uit de bosjes kwamen van zijn fiets getrokken werd. Het slachtoffer werd geschopt, geslagen en met grof geweld van zijn telefoon en airpods beroofd.

 

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Tijdens het voorval heeft het slachtoffer mensen langs horen fietsen. Ook stopte na het voorval een scooter die nog achter de daders is aangereden.

 

Bent u rond 20.30 uur in de buurt van het tunneltje geweest dan heeft u mogelijk informatie die waardevol kan zijn in het opsporingsonderzoek. Neem contact op met de politie via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines