Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:56:30 (dia: Ja) Ambu 17122 Dreessingel 3066TM Rotterdam Rottdm Bon 80379 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-122
donderdag 02 juli 2020

DINSDAG 12|11

Getuigen gezocht van zware mishandeling op de Maaskade

Het slachtoffer heeft onder meer een gebroken oogkas, een gebroken kin en zijn kaak is op twee plaatsen gebroken

ROTTERDAM - Zaterdagochtend 9 november werd rond half vier aan de Maaskade in Rotterdam een zwaar mishandelde man gevonden. Door zijn verwondingen was hij niet aanspreekbaar en werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt getuigen.


Na een bezoek aan een café vertrok het slachtoffer lopend naar zijn vrienden, in een horecagelegenheid aan de van der Takstraat. Daar heeft hij voor de deur met twee mannen staan praten. Binnen bij zijn vrienden kwam het slachtoffer niet opdagen. Even later werd hij op straat aan de Maaskade ernstig toegetakeld aangetroffen.


Op dit moment ligt het slachtoffer nog in het ziekenhuis. Hij heeft onder meer een gebroken oogkas, een gebroken kin en zijn kaak is op twee plaatsen gebroken. Door de ernstige verwondingen zal hij de tijd nodig hebben om te herstellen van zijn letsel.

 

Heeft u informatie?
Bent u getuige en kunt u de politie helpen met het vinden van de dader(s)? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines