Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:32:44 Buitenbrand Berm (inci-01) A20 Re,7 Rotterdam 170531 Prio Middel Eenheid | Frobenstraat Kazernealarm Brandweer Rotterdam...
woensdag 11 december 2019

DINSDAG 12|11

Man met hoedje overvalt winkel aan het Stadhoudersplein in Rotterdam

De medewerkster had in eerste instantie niet door dat de klant andere intenties had

ROTTERDAM - Een man met een opvallend signalement overviel dinsdagmiddag 5 november even na 17.30 uur een filiaal van Zeeman aan het Stadhoudersplein. Een besnorde man met een hoedje had in de winkel een aantal artikelen gepakt, maar bij de kassa bleek hij niet van plan om af te rekenen. Hij bedreigde de medewerkster en eiste geld. Daarna ging hij er vandoor.


De medewerkster had in eerste instantie niet door dat de klant andere intenties had. Tot hij dreigde met een wapen, en eiste dat ze de kassa zou openen. Met een onbekend geldbedrag liep hij vervolgens rustig de winkel uit. De aanwezige medewerkers waarschuwden de politie, maar de verdachte was er toen al vandoor.

 

Getuigen omschrijven de man als licht getint met zwart krullend kort haar, tussen 1.70 en 1.75 m lang, hij had een snor, droeg een donkere jas en sprak accentloos Nederlands. Het hoedje dat hij bij de kassa op had, had hij vermoedelijk even daarvoor pas opgezet.

 

Heeft u meer informatie? Is u iets opgevallen of herkent u het signalement? Laat het weten via 0900-8844 of help anoniem: bel M. 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines