Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:42:32 Ambu 17133 Li,5 Hoogvliet Rotterdam Hoogvl Bon 80373 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-133
donderdag 02 juli 2020

ZATERDAG 09|11

300 kilo coke gevonden in auto op de Maasvlakte

Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten de verdovende middelen uit een container hebben gehaald, die vanuit Brazilië naar Rotterdam is vervoerd

ROTTERDAM - Na een tip heeft de politie 300 kilo cocaïne gevonden in een auto op de Maasvlakte. De drie inzittenden van de auto zijn aangehouden.


Naar aanleiding van een tip die is binnengekomen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) is door de Dienst Regionale Recherche ruim 300 kilo verdovende middelen gevonden aangetroffen in een auto. De drugs zijn in beslag genomen en door de Forensische Opsporiung getest. Het bleek te gaan om cocaïne.

 

De drie inzittenden van de auto zijn aangehouden. Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten de verdovende middelen uit een container hebben gehaald, die vanuit Brazilië naar Rotterdam is vervoerd. De drie 'uithalers' zijn allen mannen in de leeftijd van 22 tot 28 jaar. Zij zijn in verzekering gesteld. Het onderzoeksteam doet verder onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines