Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:51:11 Ambu 17128 Cordell Hullplaats 3068VH Rotterdam Rottdm Bon 164302 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-128
woensdag 11 december 2019

ZATERDAG 09|11

300 kilo coke gevonden in auto op de Maasvlakte

Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten de verdovende middelen uit een container hebben gehaald, die vanuit Brazilië naar Rotterdam is vervoerd

ROTTERDAM - Na een tip heeft de politie 300 kilo cocaïne gevonden in een auto op de Maasvlakte. De drie inzittenden van de auto zijn aangehouden.


Naar aanleiding van een tip die is binnengekomen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) is door de Dienst Regionale Recherche ruim 300 kilo verdovende middelen gevonden aangetroffen in een auto. De drugs zijn in beslag genomen en door de Forensische Opsporiung getest. Het bleek te gaan om cocaïne.

 

De drie inzittenden van de auto zijn aangehouden. Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten de verdovende middelen uit een container hebben gehaald, die vanuit Brazilië naar Rotterdam is vervoerd. De drie 'uithalers' zijn allen mannen in de leeftijd van 22 tot 28 jaar. Zij zijn in verzekering gesteld. Het onderzoeksteam doet verder onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines