Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:33:08 Ambu 17163 Spinozaweg Rotterdam Rottdm Bon 12520 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-163
maandag 27 januari 2020
 

WOENSDAG 06|11

Vrouwen met geweld overvallen in woning Rozenburg

Twee vriendinnen gaan net aan tafel, als de deurbel gaat

ROZENBURG - Waalstraat, Rozenburg, dinsdagavond 18:15 uur. Twee vriendinnen gaan net aan tafel, als de deurbel gaat. Voor de deur staan een man. Het lijkt alsof hij een pakketje komt bezorgen, maar niets is minder waar. De bewoonster wordt, zodra ze de deur open doet, met geweld naar binnen geduwd. De 'pakketbezorger' blijkt niet alleen te zijn; een tweede man dringt ook het huis binnen en bedreigt de bezoekende vriendin met een wapen. De mannen schreeuwen om geld.


De vrouwen verzetten zich hevig en worden in de woonkamer met grof geweld tegen de grond gewerkt. Als na enige tijd blijkt dat er niets te halen valt en de vrouwen blijven gillen, vluchten de mannen het huis uit. Het pakketje dat ze bij zich hadden, nemen ze weer mee.


De slachtoffers zijn ontzettend geschrokken en hebben blauwe plekken en schrammen opgelopen. De overvallers spraken Nederlands met een buitenlands accent en waren licht getint. Van een van de daders is een kort signalement:

  • Ongeveer 1.80 lang
  • Slank postuur, eerder mager
  • Donkere gemillimeterde krulletjes op het hoofd
  • Donker jack
  • Donkere broek

 

De andere man droeg rood/gele kleding, waardoor de bewoonster dacht dat er een pakketbezorger voor de deur stond. Beide mannen worden tussen de 20 en 25 jaar geschat.

 

Heeft u informatie?
Heeft u iets gezien of gehoord? Alle tips zijn welkom! Woont u in de buurt en heeft u camerabeelden? Ook die ontvangen we graag. Bel met 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines